Norsk forskningskonferanse om ME

Også i år arrangerers det en forskningskonferanse for norske og nordiske ME-forskere.

Invitasjon og påmelding til årets konferanse ligger på Folkehelseinstituttets nettsider.

Konferansen er åpen for forskere og for helsepersonell med interesse for ME. Den finner sted i Store Auditorium, Tannlegehøyskolen, Geitmyrsveien 71, Oslo (konferanse) og 7. etasje, Marcus Thranes gate 6, Oslo.

Tidspunkt: 26. november kl. 12.00-17.00 og 27. november kl. 09.00-13.00

Fjorårets konferanse var en stor suksess, og i videoen under forteller en del forskere om sitt inntrykk av konferansen.

Inntrykk fra forskningskonferanse ME/CF, Oslo, november 2017

November 2017 ble det arrangert en forskningskonfranse om ME i Oslo. Arrangementet var et samarbeid mellom ME-foreningen, Folkehelseinstituttet og Nasjonal kompetansetjeneste for CFS/ME. Det ble presentert prosjekter fra mange fagfelt, alt fra sosiologi til immunologi. Her er kommentarer fra noen av deltagerne på konferansen.

Posted by Norges Myalgisk Encefalopati Forening on Sunday, November 26, 2017