• This event has passed.

ME, tarmsystemet og kosthold, foredrag i Sarpsborg

November 15 @ 18:30 - 21:00

Tor Erling Lea arbeider på Norges miljø- og biovitenskapelige universitet på Ås og har over 30 års erfaring som forsker. Han forsker nå på spørsmål knyttet til maten og samspillet med tarmfloraen vår og hvordan dette påvirker immunsystemet spesielt, og helse generelt.
Lea er medlem av ME-foreningens medisinske fagråd og er veldig godt oppdatert på forskningsfeltet rundt ME. I tillegg er han en engasjerende og spennende formidler!

Ingerid Øvreås er klinisk ernæringsfysiolog. Hun har arbeidet med kurs og veiledning i forhold til ME og kosthold siden 2004. I den andre halvdelen av denne temakvelden vil hun dele av sine erfaringer når det gjelder kosthold for ME-pasienter.

Pris 50,- kroner
Medlemmer av Norges ME-forening, ME ungdom Østfold og helsepersonell gratis inngang.

St. Olav videregående skole
Dronningensgt. 51
1723 Sarpsborg
Parkering ved Sarpsborghallen eller i sidegatene.

Date:
November 15