• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

ME-treff i Bergen sentrum

november 13 @ 12:00 - 16:00

Velkommen til ME treff i møterom 1 i kjelleren på Bergen offentlige bibliotek. Dette er et lavterskeltilbud for ME-syke. Det er gratis og åpent for alle uansett alder og skjønn, og det gjelder også for ikke-medlemmer. Her kan de som ønsker komme å slå av en prat med andre i samme situasjon. Ta med deg mat og drikke om du vil, og et enkelt håndarbeid om du ønsker. Vi har et tidsrom mellom kl. 12 og kl. 16, men du er fri til å komme og gå akkurat når du selv vil innenfor dette tidspunktet.
Vil oppfordre folk til å trykke på knappen (på Facebookgruppen MEd sosial gjengen i Bergen) om du kommer eller ikke, slik at dersom ingen kan komme kan vi avbestille rommet slik at andre får mulighet til å bruke det  i stedet. Og i denne gruppa har vi alle forståelse om en må trekke seg også, men viktig å oppdatere litt før treffet starter.
Ansvarlig likeperson ME-foreningen Hordaland Fylkeslag
Anita Sæløen Hop