• This event has passed.

Middagstreff i Mjøndalen

April 26 @ 15:30 - 18:00

INNBYDELSE TIL MIDDAGSTREFF

Vi viderefører vår gode tradisjon med hyggelige middagstreff annenhver onsdag (nesten). Det tilbys en rikholdig buffet med deilig vegetarmat og gode desserter. Maten er helt nydelig og veldig sunn. Dette er koselige, sosiale og lærerike middagstreff som anbefales på det varmeste. Menyen blir lagt ut på facebooksiden til fylkeslaget så snart den er klar før hvert middagstreff.

Vi har et eget stort hyggelig ME langbord bak skilleveggen til storsalen der vi demper lyset, og sitter adskilt fra resten av kafeen slik at det blir stille og rolig for de som trenger det. Kjempekoselig!

Prisen pr middag er kr 115,- pr voksen inkludert dessert, og du kan spise så mye du vil. Reduksjon i prisen hvis du ikke orker desserten, med halv pris for barn (eller rimeligere).

Vi gleder oss til å møte deg igjen!

Spre gjerne budskapet rundt deg slik flere får det med seg. Ta gjerne med et familiemedlem eller venn som kan få en fin opplevelse, spise god sunn mat, og lære mer om å leve med ME.

Adressen er: Fjerdingen 1, Mjøndalen, ved jernbanebrua i Mjøndalen. Stort hvitt bygg. Gratis parkering.

Velkommen!

Varm hilsen fra styret