• This event has passed.

Middagstreff i Mjøndalen

February 14 @ 15:30 - 18:00

Dere tilbys en rikholdig vegetarbuffet med mange gode retter og varierte desserter. Maten smaker helt nydelig, og er sunn. Tilrettelagt for de som ikke tåler gluten, melk, eller er veganere. Middagstreffene er trivelige, sosiale og lærerike. De anbefales varmt.

Menyen blir lagt ut på facebooksiden til fylkeslaget før hvert middagstreff.

Vi sitter ved et eget stort hyggelig ME langbord bak skilleveggen til storsalen der vi demper lyset, og sitter adskilt fra resten av kafeen slik at det blir stille og rolig for de som trenger det. Prisen for middag er kr 115,- pr voksen inkludert dessert. Du kan spise så mye du vil. God reduksjon i prisen hvis du ikke orker desserten. Halv pris for barn.

Spre gjerne budskapet rundt deg slik flere får det med seg. Ta gjerne med et familiemedlem eller venn som kan få en fin opplevelse, spise god sunn mat, og lære mer om å leve med ME.

Adressen: Advendtkirken, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen. Ved jernbanebrua i Mjøndalen. Stort hvitt bygg. Gratis parkering.

Vi gleder oss til å møte dere igjen.

Velkommen!

Varm hilsen fra Styret