Laster Hendelser

« All Events

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Middagstreff i Mjøndalen

mars 20 @ 15:30 - 18:00

 Vi viderefører den hyggelige tradisjonen med middagstreff annenhver onsdag i Advendtkirken, Mjøndalen. Dere tilbys en rikholdig vegetarbuffet med mange gode retter og varierte desserter. Maten smaker helt nydelig, og er sunn. Tilrettelagt for de som ikke tåler gluten, melk, eller er veganere. Middagstreffene er trivelige, sosiale og lærerike. De anbefales varmt. 

Neste treff:

  • Onsdag 3. april kl. 1530-18

Vi sitter ved et eget stort hyggelig ME langbord bak skilleveggen til storsalen der vi demper lyset, og sitter adskilt fra resten av kafeen slik at det blir stille og rolig for de som trenger det. Prisene er rimelige. Middag kr 130,- pr voksen inkludert dessert. Kr 100,- pr voksen uten dessert. Kr 40,- for barn inkl alt. Egne familiepriser. 

Du kan kose deg og spise så mye du vil fra buffeten med kalde og varme vegetar- og veganretter. Menyen blir lagt ut på facebooksiden til fylkeslaget før hvert middagstreff. 

Spre gjerne budskapet rundt deg slik flere får det med seg. Ta gjerne med et familiemedlem eller venn som kan få en fin opplevelse, spise god sunn mat, og lære mer om å leve med ME. 

Adressen: Advendtkirken, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen. Ved jernbanebrua i Mjøndalen. Stort hvitt bygg. Gratis parkering. 

Vi gleder oss til å møte dere igjen. 

Velkommen! 

Detaljer

Dato:
mars 20
Tid
15:30 - 18:00

Sted

Adventkirken
Fjerdingen 1, 3051 Mjøndalen + Google Map

Detaljer

Dato:
mars 20
Tid
15:30 - 18:00

Sted

Adventkirken
Fjerdingen 1, 3051 Mjøndalen + Google Map