• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Temacafé på Skogli, Lillehammer

april 24 @ 18:00 - 21:00

Norges ME Forening i Hedmark og Oppland har gleden av å invitere medlemmer, ikke medlemmer, pasienter, pårørende og andre som har interesse for ME, til Temacafe på Skogli rehabiliteringsenter Lillehammer.

Vi er så heldige at psykologspesialist Magnus Esberg har takket ja til å komme å forelese for oss om tema «Psykologisk håndtering av ME, ved bruk av ACT som hjelpemiddel «(Basert på kognitiv terapi/ aksept og forpliktelse terapi.) Magnus Esbjerg arbeider til daglig ved Skogli Rehabiliteringssenter og underviser ME – pasienter under rehabiliteringsoppholdene der. Han har god kunnskap om ME og er levende opptatt av ME – pasienter.

Håper mange tar turen til Skogli 24 april fra kl 18.00 – 21.00. Foredraget begynner 18.30. Det vil bli enkel servering av kaffe/ te og noe å bite i.

Påmelding sendes til Irene Richardsen- Angen. Merk melding: TEMACAFE og send til email: irene@angric.com eller sms til 941 967 44

Dato:
april 24