FYLKESLAG

Foreningen har medlemmer over hele lander og er organisert i 15 fylkeslag (som organiserer aktiviteter i 18 fylker).
– Sør-Trøndelag fylkeslag organiserer tilbudet for medlemmene i Nord-Trøndelag
– Akershus og Oslo er ett fylkeslag.
– Oppland og Hedmark er ett fylkeslag.

Fylkeslagene er egne organisasjoner med eget organisasjonsnummer, men organisert og tilknyttet Norges ME-forening.

Klikk deg inn på hvert av fylkeslagene for å lese mer om de og kontaktinformasjon lokalt. Klikk deg inn på vår kalender for å se hva slags aktiviteter vi har lokalt og sentralt i Norges ME-forening.

Fylkeslagenes aktiviteter er i de fleste tilfeller åpne også for personer som ikke er medlemmer av foreningen, men det kan være ulik pris for medlemmer og ikke-medlemmer.

De fleste fylkeslagene har egne Facebooksider der de deler informasjon om hva som skjer i fylkeslaget, og annet som er av interesse. Under finner du lenker til fylkeslagenes Facebbosider:

Østfold fylkeslag

Oslo og Akershus fylkeslag