ME-treff i Bergen

februar 26 @ 12:00 - 15:30

Velkommen til ME-treff i møterom 1 i kjelleren på Bergen offentlige bibliotek. Treffene er et lavterskeltilbud for ME-syke. Det er  gratis og åpent for alle uansett alder, og det gjelder også for ikke-medlemmer. Her kan alle som ønsker det komme og slå av en prat med andre i samme situasjon. Ta med deg mat og drikke om du vil, og gjerne et enkelt håndarbeid om du ønsker det. Hjertelig velkommen til alle!

Det er opprettet en Facebook gruppe hvor de som ønsker kan være medlem. Der vil  info om treffene legges ut også. Og det vil bli opprettet arrangement for hvert treff  slik at det er lettere å følge med på når det er treff. Der blir det også lagt ut “spontane” treff og andre sosiale eventer. Facebook gruppen heter:  “MEd sosial gjengen i Bergen”. Søk opp gruppen og be om medlemskap dersom du ønsker det.

Likepersonansvarlig: Anita Sæløen Hop, tlf. 95260346,
e-post: asaeloen@gmail.com
De neste treffene utover vårhalvåret blir:
11 mars
25 mars