Laster Hendelser

« All Events

Middagstreff i Mjøndalen

februar 19 @ 15:30 - 18:00

Velkommen til medlemsmøte med middagstreff 

Vi viderefører den hyggelige tradisjonen med medlemsmøter med middagstreff annenhver onsdag i Advendtkirken, Mjøndalen. Det tilbys en rikholdig vegetarbuffet med gode retter og desserter. Maten smaker helt nydelig, og er sunn. Tilbudet er tilrettelagt også for de som ikke tåler gluten, melk, eller er veganere. Middagstreffene er koselige, sosiale og lærerike. De anbefales varmt. 

Vi møtes annenhver onsdag kl 1530 – 18. Datoer fremover er: 

 

  •  Onsdag 19. februar 
  •  Onsdag 4. mars 
  •  Onsdag 18. mars 
  •  Onsdag 1. april 

Vi sitter ved et eget stort hyggelig ME langbord bak skilleveggen til storsalen der vi demper lyset, og sitter adskilt fra resten av kafeen slik at det blir stille og rolig for de som trenger det. Prisene er rimelige. Middag kr 130,- pr voksen inkludert dessert. Kr 100,- uten dessert. Kr 40,- for barn inkl alt. Egne familiepriser. Spis så mye du vil fra buffeten med varme og kalde retter. 

Spre gjerne budskapet rundt deg slik flere får det med seg. Ta gjerne med et familiemedlem eller flere og venn som kan få en fin sosial opplevelse, spise god sunn mat; – og kanskje lære litt mer om hvordan det er å leve med ME. 

Adressen: Advendtkirken, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen. Ved jernbanebrua i Mjøndalen. Stort hvitt bygg. Gratis parkering. 

Vi gleder oss til å møte dere igjen. 

Velkommen! 

Varm vinterhilsen fra Styret 

Detaljer

Dato:
februar 19
Tid
15:30 - 18:00

Detaljer

Dato:
februar 19
Tid
15:30 - 18:00