Besøk- og postadresse:

Telefon:  (+47) 21 68 81 50

Pressekontakt:

Generalsekretær Olav Osland, epost: gensek@me-foreningen.no, tel: 950 87 202

Assisterende generalsekretær, Trude Schei, epost: trude.schei@hotmail.com, tel: 414 11 889

E-post:

Generelle henvendelser:  post@me-foreningen.no

Medlemskap:  medlem@me-foreningen.no

Kontonummer: 7878 06 07946

Medlemskap:

Det er mulig å melde seg inn og betale samtidig i vår nettbutikk.

Rådgiver for barn og unge med ME

Mette Schøyen er ME-foreningens rådgiver for barn og unge med ME. Hun kan stort sett nås på telefon mandag, onsdag og fredag mellom 10 og 12.

Telefon: 47844671

E-post: barnogunge@me-foreningen.no

Juridisk hjelp

ME-foreningens medlemmer får en time gratis rådgivning hos advokatfirmaet Legalis. Kontaktskjema for juridisk hjelp.

Støttetelefonen

Behovet for å snakke med noen som forstår hva det betyr å leve med ME er stort. Kanskje er behovet ekstra stort fordi man har en sykdom som mange opplever er lite forstått av venner, familie og i hjelpeapparatet.

Likepersonene som betjener ME-foreningens  støttetelefon har gjennomgått kvalifiseringskurs og har taushetsplikt. En likeperson er en som har egne erfaringer med det å leve med ME eller med å være pårørende.

Støttetelefonen: 21 64 03 60

Telefon- og besøkstid:

Tirsdag, onsdag og torsdag mellom kl 11:00 – 15:00.

Norges ME-forening holder normalt stengt i julen, påsken og deler av sommeren. Informasjon om når vi holder stengt i disse periodene, vil bli publisert i god tid før på denne siden.